Professzionális Csőtörés elhárítás garanciával!

Gyors szakszerű Csőtörés elhárítás! 

izzo

Vízóra

Vízóra cserét rövid határidővel vállalunk. Vízóra csere esetén ajánlott az esetlegesen korábban beépített flexibilis csövet legalább kicserélni, ha lehet merev csővel kiváltani. Ha még nincs vízóra a lakásában, kompletten, tervezéssel, engedélyeztetéssel kiépítjük Önnek. A vízóra egyrészt azért hasznos, mert így csak annyi víz- és csatornadíjat kell fizetnie, amennyi a fogyasztása volt. A víz egyre nagyobb érték, és ez pénzben is kifejeződik. Ha Ön például tízlakásos társasházban lakik, akkor minden megtakarított köbméter után Önnek csupán egytized köbméter után marad megtakarítása. A maradék 90%-nak meg örülnek a többiek - vagy még csak fel sem tűnik nekik. Másrészt azért, mert így a lakásában a vizet egyszerűen el tudja zárni a vízórá(k)nál. Ha elutazik, nyugodtan élvezheti a nyaralást, mert biztos lehet benne, hogy nem fogja valamelyik szomszédja hatósági tanúval kinyittatnia a lakását azért, mert Önnél - hibáján kívül - mondjuk kidurrant egy bekötőcső.

 

Mellékmérők beszerelése

 

Ha új mellékmérőt akar felszerelni, akkor ahhoz először ún. víztervre van szükség. A vízertvet a Fővárosi Vízműveknek jóvá kell hagynia. Ezután lehet a munkálatokat megkezdeni. A mellékmérő beszerelése után az ún. Mellékmérős díjmegosztási szerződést eljuttatjuk a Fővárosi Vízművek Zrt.-nek.

 

Locsolási célú mellékmérő beszerelése

 

Ehhez egy kitöltött nyomtatványra van szükség mellékvízmérő beszereléséhez, illete egy nullás igazolásra, amivel azt igazolja, hogy nincs vízszámla tartozása. Ezt a tervhez kell csatolni.

 

A mellékvízmérők hitelesítése, és cseréje - a többi vízmérőhöz hasonlóan - 8 évenként kötelező, de ez esetben a tulajdonos köteles gondoskodni erről, és ennek a költségeiről.

 

Vízóra cseréje

 

Mellékmérő cseréjéhez cserenyilatkozat szükséges. Ezeket a nyomtatványokat a cserét végző cégnek kell leadnia. Ezután mi jelentjük be a lecserélt mellékmérőt a Díjbeszedő Zrt. és a Fővárosi Vízművek Zrt. felé.

pageup