Professzionális Csőtörés elhárítás garanciával!

Gyors szakszerű Csőtörés elhárítás! 

Tisztelt Közös Képviselő Úr/Asszony!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam 30 éve működő, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező vállalkozásom tevékenységét. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését és arra igényt tart, úgy személyesen is felkeresem Önt egy kapcsolat felvételre.

 

Magunkról

 

Katona József vagyok, 1987-ben kezdtem az önálló tevékenységet, mint kisiparos.

1998-ban Kft.- alapítottam, létszámunk mára lehetővé teszi, hogy több párban, hatékonyabban dolgozzunk, a csőtörés elhárítás munkálataitól kezdve a nagyobb és öszzetetteb bonyolultsággal bíró munkálatokig.

Működési területünk Budapest és környéke.

Összeszokott, tapasztalt szakembergárdánk, felszereltségünk, referenciáink olyan garanciát jelent önnek, amelyet csak kevesen tudnak nyújtani!

Megbízóink között vannak magánszemélyek, cégek, társasházak, társasházkezelők is, nem véletlenül.

 

Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönös bizalomra építjük kapcsolatunkat.

 

Szakterületeink:

 

Csőtörés elhárítás, ázások, nedves foltok feltárása, a hiba sürgős elhárítása épületen belül, épületen kívül, kézi és gépi földmunkával, helyreállítással. A bontott anyagokat központi törmelékgyűjtő telephelyünkre elszállítjuk.

 Dugulások, eldugult csatornák, vezetékek kitisztítása nagynyomású géppel, bontás nélkül.

Teljeskörű víz-, fűtés és csatorna kiépítéseket, felújításokat is végzünk bontással, tervezéssel, engedélyeztetéssel, helyreállítással, igény szerint. Káresemények esetén az Ön érdekeit képviseljük a biztosítóval szemben, független kárszakértőnk segítségével

 

 

Referenciák

Kivitelezési munkák:

  • Törökbálint Ipartelep
  •  Való Világ épületgépészeti munkái
  • HM üdülő gépészeti munkái
  • Hét lakásos Társasház (XII. Határőr út 23.)
  • Tizenegy lakásos Társasház nyomó, lefolyó, alap-és felszálló vezetékek cseréje (XII. Kléh István u.)
  • Társasház komplett épületgépészeti felújítás (II. Pasaréti út 53.)
  • Komplett vízhálózat felújítás (XII. Dániel u. lakópark
  • Szennyvízrendszer felújítás (II. Ezredes u. 13.)

Vízszerelés

 

Csőtörés elhárítás

 

Csőtörés elhárításban, rejtett hibák feltárásában, pincei alapvezetékek, felszálló vezetékek (öntöttvas, eternit, beton, ólom, PVC, KPE, KG, réz, horganyzott vas) javításában is nagy gyakorlatunk van.

A csőtöréseknek az esetek többségében az az oka, hogy a csőrendszer elhasználódott, elöregedett (korrózió, kopás). A javítás ilyenkor általában kétféle lehet. Csőtörés elhárítás kizárólag a csőtörés helyén, ahol folyik a víz. Ez a megoldás nem tekinthető véglegesnek, mert a cső többi része ugyanolyan öreg, mint ahol a csőtörés keletkezett.

Ettől függetlenül az általunk végzett munkára 1 év garanciát vállalunk. Fontos megjegyezni, hogy ez nem minden esetben lehetséges, mert a vezeték állapota ezt már nem teszi lehetővé. Tartós, jó megoldás, ha az elhasználódott csőszakaszt kicseréljük. A csőtörés elhárítás során az általunk cserélt csőszakaszokra 3 év garancia vonatkozik!

Számunkra nem jelent problémát az ólomcső forrasztása, az öntöttvas cső javítása, vagy új rendszerekkel való összekötése sem.

 

 

Dugulás elhárítás

 

 A legmodernebb, spirálos, illetve nagynyomású vízzel működő gépekkel rendelkezünk.

Épületen belül a közös csatornaszakaszoktól (pinceszinti vezeték, ejtőcső) lakáson belüli ágvezetékig vállalunk dugulás elhárítást. Épületen kívüli csatornák tisztítását is vállaljuk. Kamerával fel tudjuk tárni a visszatérő dugulások, esetleges csőtörések okait a csatornarendszerben.

 

Csatornaépítés, javítás

 

Ha a dugulás elhárítása már nem okoz tartós eredményt (pl: benőtt fagyökér, csőtörés, stb.), akkor az újjáépítést is vállalni tudjuk. Figyelembe vesszük az épület és a telek műszaki sajátosságait. Szennyvíz alapvezetékek, felszálló lefolyó vezetékek komplett cseréjével is foglalkozunk.

 

Vízóra

 

Vízóra cseréjét rövid határidővel vállaljuk. Kompletten, tervezéssel, engedélyezéssel kiépítjük Önnek, teljes körű kőműves-burkoló helyreállítással együtt. A víz egyre nagyobb érték, és ez pénzben is kifejeződik.

 

Fűtésszerelés

 

Régi és modern központifűtés-rendszerek javítását, radiátorok, radiátorszelepek cseréjét is elvégezzük. Házközponti és gravitációs fűtésrendszereket is szerelünk, csőátmérőtől függetlenül. Ha elavult a fűtésrendszere, vállaljuk a teljes rendszer cseréjét, korszerűsítését is.

pageup